Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Αύγουστος 2009

«Μάνα, κι εσύ εδώ με τσου νεκρούς;;»: Στα σκαριά η μεγαλύτερη βιντεογραφική παραγωγή στην ιστορία των Κόρε. Ύδρο.
(15.08.2009)
Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγαλύτερη βιντεογραφική παραγωγή στην ιστορία των ΚΥ και της Ανούσιας Έντασης. Πρόκειται για το video clip του τραγουδιού «Πικρή Γεύση», που υποσκέλισε τελικά ως επίδοξο πρώτο «single» από το νέο δίσκο του συγκροτήματος το «Χωρίς Επίκληση», γυρίσματα για το video clip του οποίου έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και είναι διαθέσιμα για μελλοντική χρήση.
Το budget της παραγωγής του 7ου επίσημου video clip των ΚΥ, που αυτή τη στιγμή διανύει την τρίτη μέρα των... επικών γυρισμάτων του, έχει ήδη ξεπεράσει τα 100 ευρώ, ενώ όλα θα ήταν ένα ψέμα χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας (κουστούμια) και του Γραφείου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Κερκυραίων (μηχανή καπνού, Φρούριο). Ένα cast 25 επίλεκτων Κερκυραίων για την περίσταση ηθοποιών, με πρωταγωνιστές τα μέλη του συγκροτήματος και του ευρύτερου κύκλου της Ανούσιας Έντασης, πλαισιώνει τον Π.Ε. Δημητριάδη στο ρόλο της ζωής του. Σκηνοθετεί ο Γιώργης Αρβανιτάκης.