Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Νοέμβριος 2006

Στις 9 Δεκεμβρίου οι Κόρε. Ύδρο. στις Σέρρες
(17.11.2006)
Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στις Σέρρες, έδρα του αν μη τι άλλο πιο δραστήριου εναλλακτικού μουσικού ραδιοφώνου στην Ελλάδα.
Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος με την εκρηκτική πιανίστα Μαρία Κ., που έχει κληθεί να αναπληρώσει την απουσία του Αλέξανδρου Μακρή για τις χειμερινές εμφανίσεις των Κόρε. Ύδρο.: Το κερκυραϊκό συγκρότημα έχει προγραμματίσει μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις σε μείζονες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, στα πλαίσια της επίδοξης πρώτης περιοδείας στη δεκατριάχρονη ιστορία του, με την ευγενική συνδρομή -αντιστάθμισμα της δικής του απειρίας στο συγκεκριμένο πεδίο- του εξαίρετου κύριου Π.
Η εμφάνιση των Σερρών θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο του Εργατικού Κέντρου σε διοργάνωση του ΡΟΔΟΝ FM.

Περισσότερες λεπτομέρειες και ανακοινώσεις για τις επερχόμενες ζωντανές εμφανίσεις των Κόρε. Ύδρο. άμα την οριστικοποίησή τους, στο τμήμα LIVE.

Σχετικά νέα:
Τέλος στο θρίλερ της αναπλήρωσης: Γυναίκα στην «ηλεκτρική» καρέκλα των Κόρε. Ύδρο. (05.10.2006)
Στις 10 Αυγούστου ξεκινά και τελειώνει η καλοκαιρινή περιοδεία των Κόρε. Ύδρο.
(29.07.2005)


Διάκριση με φόντο δεκαετίας για τους Κόρε. Ύδρο. στο νέο SONIK
(13.11.2006)
Καλή σας μέρα. Σας παραθέτουμε το αναφερόμενο στους Κόρε. Ύδρο. απόσπασμα από το «οδοιπορικό [του Άρη Καραμπεάζη] στην εγχώρια εναλλακτική pop/rock σκηνή από τα 80s μέχρι σήμερα» από το τρέχον τεύχος (Νοέμβριος 2006 - Alt Gr issue) του περιοδικού SONIK, όπου ταυτόχρονα η Φτηνή Ποπ για την Ελίτ επιβραβεύεται ως «Ο σημαντικότερος ελληνικός δίσκος της δεκαετίας μέχρι στιγμής», εδώ.


Μας φόβισ[ε] αδίκως τελικά: Ολοκληρώθηκε με ανέλπιστη επιτυχία το video-clip των «Εραστών»
(07.11.2006)
Ολοκληρώθηκε χτες και αναμένεται να παρουσιαστεί «επίσημα» αύριο στα μέλη και το στενό περιβάλλον των Κόρε. Ύδρο. σε τόπο και χρόνο τακτικής τους συνάθροισης το τρίτο video-clip για τη Φτηνή Ποπ για την Ελίτ, για το τραγούδι «Οι Εραστές του Τίποτα».
Τα (χύμα) γυρίσματα του (home) video πραγματοποιήθηκαν -σποραδικά μέσα στο τελευταίο δίμηνο και εντονότερα στο τέλος Οκτωβρίου [παραπομπή 1]- σε διάφορα σημεία της κερκυραϊκής υπαίθρου από το βιντεογραφικό επιτελείο της Ανούσιας Έντασης, ενώ το αποτέλεσμα «σώθηκε» τελικά μέσα στην περασμένη εβδομάδα από τον θεόσταλτο ναύτη Γιώργο Αρβανιτάκη (με τη συνεπικουρία του Παναγιώτη Διαμάντη) [παραπομπή 2] κατά τη διαδικασία του editing, όπου και μεγαλούργησε. Και εκεί που όλοι αποποιούνταν την ευθύνη της σκηνοθεσίας, τώρα σπεύδουν να την επωμιστούν, καθώς δύσκολα θα μπορούσε κανείς να μη μιλήσει για το καλύτερο (και συνάμα πιο χιουμοριστικό [τουλάχιστον από το 1997]) «clio-bli-clit» στην ιστορία του συγκροτήματος.
Μικρές τεχνικές ρυθμίσεις απομένουν για να είναι έτοιμο να διοχετευτεί με φιλοδοξία από την παραγωγό Ανούσια Ένταση μέσω της δισκογραφικής εταιρίας που έχει επιφορτιστεί με το έργο της προώθησης του δίσκου τον οποίο εκπροσωπεί (το video-clip) στα φέροντα μουσικό πρόγραμμα τηλεοπτικά δίκτυα όλης της Ελλάδας, ενώ σύντομα θα αρχειοθετηθεί και υπό τον κατάλογο «Βιντεογραφία» της παρούσας ιστοσελίδας, προς τέρψη όλων των επισκεπτών της.

In a nether world of foreign feeds:
Επανακυκλοφόρησε ο δίσκος-ορόσημο, το οπισθόφυλλο του οποίου μας χάρισε το όνομά μας
[σύνδεση με Pitchforkmedia.com]