Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Ιούνιος 2008

Πρωτοφανής τραγωδία στα εγκαίνια του ανακαινισμένου studio ηχογραφήσεων της Ανούσιας Έντασης - Το αγίασμα έσωσε τους Κόρε. Ύδρο.!
(30.06.2008)
Τραγική κατάληξη είχαν τα εγκαίνια του super ανακαινισμένου studio ηχογραφήσεων της Ανούσιας Έντασης, που τελέστηκαν προχτές το μεσημέρι στη Μητανιόλα Πικουλάτικων παρουσία πλήθους προσωπικοτήτων από το χώρο της μαχητικής πολιτικής και θεολογίας, μεταξύ των οποίων ο έκπτωτος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος και ο εξόριστος πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ Δαλάι Λάμα, που τέλεσαν και τον αγιασμό, ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Κύπρου Πενταγί Χριστοφόρου-Μπελόζογλου, ο τσάρος της Τσετσενίας Νικόλαος Β΄ ο Μεγαλοπρεπής, ο πρίγκηπας του Γιβραλτάρ Χουάν Αντόνιο Μαρία Ντε Λα Πόρτα Ντε Λα Μεντιτεράνια, ο εκδιωγμένος ηγέτης των ιθαγενών της Γροιλανδίας Σβεν Ν. Χόλγκερσον, ο επίτιμος πρόεδρος των απανταχού Ρομ Ιησούς Μάνγκας καθώς και ένοπλοι εκπρόσωποι αυτονομιστικών κινημάτων και οργανώσεων, που για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να αναφέρουμε.
Όλοι διεκομίσθησαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου και υπέκυψαν. Αιτία της δηλητηρίασης, τα ληγμένα νερά που μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων. Από το θάνατο διασώθηκαν μόνο οι Π.Ε. Δημητριάδης και Αλέξανδρος Μακρής, που κατανάλωσαν μόνο αγίασμα, με αποτέλεσμα οι ηχογραφήσεις του τρίτου δίσκου των Κόρε. Ύδρο. να πραγματοποιηθούν κανονικά από την ερχόμενη Τετάρτη 2 Ιουλίου και για όλο το καλοκαίρι. Την κυβέρνηση της Ελλάδας εκπροσώπησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Κυριάκος Ιωαννίδης και ο βουλευτής Γιάννης Μητσοτάκης.

> Αγώνας που τέλειωσε δεν είναι αγώνας